Kominíček

Kominíček

Anotace: * * *

Postavil se kominíček,
postavil se na žebříček,
z komína mu cihla spadla,
volá na něj děva vnadná :

"Kominíčku pojď jen blíž,
velké věci uvidíš,
velký zadek, velká ňadra,
já jsem přece baba vnadná,
co ti brání na mně vletět,
na střeše chceš raděj dřepět?
Komíny máš vymetati,
tak mně přestaň hochu štváti!"

Kominíčka jímá hrůza,
tahle baba to je čůza,
zadek jako matrace,
je mu téměř do pláče.

Cihlu zamyšleně mačká,
staré panny to je cháska,
za komín se schoval tiše,
samou hrůzou sotva dýše,
pak ho napad starý trik,
na dušičce je hned líp.

"Rád bych moje milá děvo
komín vymet,
jsem však dřevo.
Mlsně po mně nekoukej,
já jsem milá, zlatá,
GEY !"
Autor Ališa, 10.06.2008
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, melebele
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr jsem nečekala :o))

12.06.2008 13:50:00 | labuť

Super závěr :) Chytrej kominík.

11.06.2008 06:53:00 | melebele

Super závěr :) Chytrej kominík.

11.06.2008 06:29:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí