Klíč

Klíč

Anotace: ...

Sbírka: Sranda

Všude smrdí hospodovej pach,
já radši vypadnu pryč,
takže raději domů jsm zdách´,
jenže v tý hospodě nechal jsem klíč.

Tak pro klíč vracím se,
a překračuji pařezy,
v té hospodě visí police,
s nápisem ztráty a nálezy.

V té polici ale,
nebyl žádný klíč,
a já s nadějí stále,
neodcházím pryč.

V tu někdo zvolal na mě:
,,Hej, vole něco chceš?"
,,Já ne.
No a na mojí pleš,
spadl ňákej klíč.
Autor dropik, 28.06.2008
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: 7Anno&nnym7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí