perníková chaloupka

perníková chaloupka

Anotace: hih.. tak tohle jsem napsala před 3-mi lety tak se nedivte.....

Ježibába s ježidědkem večeři si dělají,
dítka svoje nenažraná na rožni opíkají.
Jen se dětska dotkla ohně- strachem rychle utekla,

Bába z bledla na to zrudla a celá rozechvělá na ty dětska volá:
Haranti malí pojď te sem!,
máme hlad tak si vás opečem.

Tělíčko hlavičku nožičku ručičku ..napíchneme na železnou tyčku.
těla vaše ohřejem .. s kečupem zkonzumujem.

Jak to dětska zřela,
hlasitě se rozbrečela.

Ryk byl tak odporný,
že se všechno cukroví.
Z chaloupky odlepilo,
Ježibábu povalilo..

Ježidědek jásá:
Jéé to bude krása...
Doufám že ta fúryje
povalením uhyne

........................

Jak řekl tak se stalo,
Bába nedořekla slovo.

Dětska na ní skočili,
Do pece jí hodily.

Ježidědek si pochutnává u večerní pečeně.....

..........................

Děti doma vyprávějí ,jak se měli v chaloupce
a hned na to usínají v postýlce...
Autor Đenđísek, 03.07.2008
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: elfkan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí