hovínko

hovínko

Anotace: Na procházce

Šel chlapeček s taťkou ven
užít si ten krásný den
a najednou bác
kluk sebou na zem plác

Ručičky i kolínka
pokrývají hovínka

Taťka zrudnul vzteky
všude hnědé fleky
chtěl jsem jahodovej kopeček
pláče ten můj chlapeček

čím teď utřu mého kluka
voda nikde jen má ruka

A těch lidí
co to vidí

Šel chlapeček s taťkou ven
užít si ten krásný den
a spadli rovnou-a těch pejsků všude
Autor Akyš, 05.09.2008
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtelo by to jeste propracovat, jak rymtus, tak rymy

05.09.2008 17:08:00 | saddova

Chudák malej chlapeček a ten táta taky...

05.09.2008 16:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí