O mně

O mně

Anotace:

Dívky po mně nešílí, nehážou mi spodky,
možná když bych se proměnil v nějaký Vojty Kotky.

Pak by snad už zaznamenal výrazný úspěch u žen
a koněčně bych se stal 100% mužem.

Jenže já vůbec nejsem ani trochu sexy,
pořád čumím na bednu a přitom žeru keksy.

Má váha stále roste a z nosu mi raší chlupy,
takže bych se dobře vyjímal jako člen pravěký tlupy.

A tak je malá šance, že mě snad nějaká skolí,
proto zůstavám věrný Angelině Jolie.
Autor ploskuták, 18.09.2008
Přečteno 495x
Tipy 3
Poslední tipující: Já sám, Romana Šamanka Ladyloba, Ammazonic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí