Naše batole

Naše batole

Anotace: ...

Když jsi se narodila,
malinká jsi byla...

Teď už je z tebe slečna batolící,
s úsvěvem a pláčem střídajících se na lících...

Už je z tebe človíček,
co nechce chodit na nočníček...

Plenky ty tě baví
a když říkáš EE,
tak už to nic nezastaví...

Čas s tebou letí tryskem,
ale s tím největším ziskem

Rosteš nám před očima,
to je to,
co nás hodně dojímá

Vždyť nedávno ses narodila
a tak malinká jsi byla...
Autor hezule, 04.10.2008
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: sondulacek, NikitaNikaT., Holis, el viento, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, čas neletí, přímo pádí snad triskem.

08.10.2008 12:44:00 | NikitaNikaT.

Hezké vyznání+))

07.10.2008 17:21:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí