Dagonatův sonet

Dagonatův sonet

Anotace: Berte to prosím s nadhledem. Hlavně ty, Dagu. Je to vtipná reakce na jeden komentář z Tvého profilu. Prostě jsem si nemohla odpustit :-D. Ale víš, jak, Osud v tom přeci nemá prsty...

Slunce bledne, ztrácí zář,
při pohledu na Tvoji jasnou tvář.
Blondýn, jak se sluší a patří,
s Kenem jste prostě hotoví bratři.

Růžový kožich, jako králíček Duracell,
přesně takový by každý na sobě mít chtěl.
Oslnivý úsměv k tomu, že jdeme do mdlob,
čekáme na něj, jak holubi na ptačí drob.

Óóó, mocný krásný a milý Dagonat,
až by z toho jeden v mžiku pad´.
Prostě na zadek pad´.

Ovšem, jak se k Tobě dívka přiblíží,
vystrčíš své zuby "upíří".
A v tu ránu blonďatý sen osiří...
Autor Wyrda, 10.10.2008
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí