Jezerní

Jezerní

Anotace: Hříčka o setkání na jezerní hladině.

Když shoduje se barva vašich svetrů
a setkáte se v cizině
ve výšce tři a půl tisíce metrů,
je to náhoda jak svině.

Když ale shodují se vaše názory
a mínění se kryjí
nepříjemnostem a všemu navzdory,
tak je to výhra v loterii.

Když potom zmizíte si bez adresy
a čas vám paměť umyje,
kdepak, se ptáte, kde jsi?
Kdepak jsi, milá Lucie?
Autor Maly_Al, 20.10.2008
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: csieksbo, Jean89, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí:)

11.11.2008 20:02:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí