Veverka a kocour

Veverka a kocour

Anotace: ...tohle mě napadlo,když jsem viděla našeho kocoura na stromě

Náš kocour honí veverku,
aby mu ušila zástěrku,
takovou,co může nosit na zimu,
až přichystá sněhovou peřinu.

Veverka chytit se nedala,
na strom se před ním schovala,
vylezla nahoru do výšky,
pak po něm házela oříšky.

Ten černý kocour s bílou lysinkou,
žalostně zamňoukal
a prosil pacinkou.

Veverka nad ním se slitovala,
na teplou zástěrku
míry mu rychle vzala.

Za její ušítí,
milý kocourku,
chci čerstvé oříšky
denně mít na dvorku.

Veverka mne si pacičky,
s kocourem pěkně vyběhla,
až uvidíte kočku v zástěrce,
tak se nám zase zaběhla.

Hlavně jí neberte
zástěrku,
nebo sežere veverku.
Autor sondulacek, 03.11.2008
Přečteno 541x
Tipy 21
Poslední tipující: BARBYE, Art Brasi, Holis, kleopatra.sedma, Triffid Kolbe, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., Psavec, Bíša, Lota, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milá:)

05.11.2008 08:19:00 | Art Brasi

Pěkná.Jak kocour v zástěrce děkuje veverce?
Hlavně že jsou kamarádi a mají se rádi.

03.11.2008 22:40:00 | Květka Š.

Pobavila, líbí se mi.

03.11.2008 21:22:00 | Psavec

pobavilo
je mi z textu
milo

03.11.2008 19:38:00 | Mbonita

Mi se to líbí, lehce vtipné, milé... usmívám se, děkuji ST!

03.11.2008 19:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí