Rybička

Rybička

Anotace: Život těžký má

Rybička
v akvárku dokola plavala.
Chybička
stala se, protože skákala.
Trénuje
to už skoro půl roku.
Zlepšuje
se a blíže je k dalšímu kroku.

Skočila
a začla se na zemi pleskat.
Mýlila
se nikdo nezačal okolo tleskat.
Chtěla
si skočit jenom tak vesele.
Měla
vám štestí, že byla neděle.

Jěště, že v neděli se do práce nechodí.
Má ruka teď z životem rybičky závodí.
(vyhrál jsem rybička se domů vrátila.)
Co poradit, když doma nejste a rybku nechytíte.
No a tak jí víko k akvárku pořídíte!
Autor snupicek, 27.11.2008
Přečteno 484x
Tipy 10
Poslední tipující: fasf, lavec, effenddy, Douša, PetTulak, Kubino 2, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do krmeni přidej olovo , nebude skakat jako ...
nebo přidej rybí samce, ičku, a možná pak budeš mít další rybičku, ky

:-)

28.11.2008 08:53:00 | Douša

dramatický děj, naštěstí se šťastným koncem:-)

27.11.2008 14:46:00 | Kubino 2

Tož doufám, že už má vzdušné víko a nikam nehopsá :o)

27.11.2008 12:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí