Popelnice

Popelnice

Anotace: Popelnice

Ať je mráz či vichřice,
stojí na rohu ulice
nejlepší přítelkyně lidí,
popelnice.

Přijímá s vděkem odpad lidstva
a nezhrozí se toho svinstva,
které denně hltat musí,
div se z toho nezadusí.

Až 'přátelé' tě opustí
a ticho bude ve tvém domě,
ona bude dál u plotu
stát hrdinně a neoblomě.

Nikdo jí nenosí kytice,
není to přeci světice,
je to však přítelkyně lidí,
popelnice.
Autor petříček, 20.12.2008
Přečteno 527x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., fasf, Zdenek, Nebbisha, Psavec, Bíša, Květka Š., snupicek, Antonín Sander
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jest

23.12.2008 19:02:00 | Zdenek

Jo,pěkně se po vánocích nadlábne.

20.12.2008 19:14:00 | Květka Š.

Ještě že jsou.

20.12.2008 14:42:00 | snupicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí