Radar v Brdech

Radar v Brdech

Anotace: -

V nedávné to době
Někde v obci Brdy
Se prý místním občanům
Zarazily prdy

Zase jedna velmoc
Zkouší svoje triky
Tentokrát to bude
Radar z Ameriky

Že prý brdské náměstí
Je bod strategický
Dost daleko od Prahy
Toď stav idylický

Shora to prý vypadá
Jako malý míček
A na něm je podpis: Sam
Že prý něčí strýček

Plynou z toho metály
Možná i řád, stuhy
Ať nám radši odpustí
Naše stání dluhy

Aspoň že nám otevřou
Dokořán své hranice
Bodejť když teď z Česka bude
Malá ruská střelnice

Samozřejmě že to je
Pro Amíky rutina
Další z mnoha pokusů
Jak namíchnout Putina

Že prý polští sousedé
Taky mají zájem
Mi jim zato na tržištích
Hezky zvednem nájem
Autor Bolder, 13.01.2009
Přečteno 540x
Tipy 8
Poslední tipující: Egretta, abcabcabc, Zasr. romantik, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá,pobavila;)

13.01.2009 16:14:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí