Hejkal

Hejkal

Anotace: No jo nikomu stačí málo.

Hejkal hejká do polí,
V lese prý je zima.
Ať dům mi tam povolí,
Bylo by to prima.

Hajný prstem kroutí,
Dům do lesa nechce.
Hejkal se hned rmoutí,
V zimě se mu spáti nechce.

Jde okolo Lojzíček,
Na chvíli se zastaví.
Prý maj krámu pytlíček.
Co v domek se vám postaví.

Hejkal běží do krámu,
Koupí si vám domeček.
Postaví ho na slámu,
Pod největší stromeček.

Ráno přestal hejkat,
A myslivce tak lekat.
Autor snupicek, 16.01.2009
Přečteno 587x
Tipy 7
Poslední tipující: Douša, NikitaNikaT., angelicek, Bíša, WAYWARD, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) usmívám se, povedené.

19.01.2009 12:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí