Vir Cipísek

Vir Cipísek

Anotace: Není třeba komentář...

Sedím tak u kompa, civím do monitoru,
Najednou mi to začne řvát, že tam mám nějakou potvoru

„Ahojky, vidíš mě? Já jsem vir Cipísek,
Z počítače mě dostaneš, jen když dojdeš pro písek!“

A tak jak nejvíc blb letím na zahradu,
Písek tam naberu, no já se z něj poseru!

Vyběhnu po schodech, nohy mi upadaj,
Tam vzkaz od Cipíska, že odjel na Hawai

A tak já nasraná písek na zem vysypu,
Nazpátek ho neponesu přece jenom z principu!

Lehnu si do písku, mám pocit, že jsem u moře,
Děkuju, Cipísku, ode dneška jsme spolu zadobře.
Autor Lucilka, 04.02.2009
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí