Já chci holku z vesnice

Já chci holku z vesnice

Anotace: Prastará báseň, ze šuplíku :-)

Já chci holku z vesnice
co podojí kozu a nakrmí slepice
zaleje záhon kotec vykydá
a pak se s chutí pustí do jídla

Knedlíků plnej hrnec nadělá
a těší se jak si na nich pochutnám
mý srdce jí láskou naplní
a těšim se jak mi talíř naplní

Já chci holku z vesnice
budeme žít dál od silnice
uklidí mi věci a umyje schody
můžu si dojít z práce do hospody

Budeme si věrný navzájem
a nebudem se muset starat o nájem
nebudou nás tížit žádný starosti
užívat si budeme jenom radosti

Já chci holku z vesnice
co ví jak má vypadat lednice
jedna půlka maso a druhá pivo
aby se nám pořád dobře žilo

Já chci holku z vesnice
s kterou je velká legrace
ráda se baví tancuje
a pak se mnou ponocuje
Autor Jarin Kalin, 06.02.2009
Přečteno 601x
Tipy 9
Poslední tipující: 5thelement, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, Kars, Kapka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak si ten sen naplň,přeji ti to :-)

13.02.2009 00:36:00 | WAYWARD

Účelem bylo napsat jaká má být ona (mohla by být), nikoliv já... Já jsem miliónový chlap, s kterým by taková dívka byla šťastná.

07.02.2009 13:00:00 | Jarin Kalin

hm píšeš, co všechno má umět ona,
ale co umíš ty, kromě té hospody ?

06.02.2009 13:24:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Dej si dvacet, třeba ji ve snu uvidíš :-)

06.02.2009 12:11:00 | Kars

Pěkně si to maluješ :-)

06.02.2009 11:44:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí