Pavlův sen

Pavlův sen

Anotace: K této básni mě inspiroval výlez Pavla Béma na Mount Everest.

Nestačí mu pod nohama klidná pevná zem
Chce se dostat ze všech nejvýš
Jmenuje se Pavel Bém
A jakou má sílu v pažích nevíš

Vzal si na to neplacenou dovolenou
Dostat se tam je věc těžká
Plazí se a leze po kolenou
Jemu asi ne mě však stačí Sněžka

Už chtěl postavit první stany.
Musel to vzít ale z jihu kde je to těžší víc.
Já to vzal ze stejný světový strany.
Vzal jsem to pěšky z Budějic.
Autor Jarin Kalin, 06.02.2009
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí