Pískovna

Pískovna

Anotace: Jedna vzpomínka na léto ;-)

Léto vnímáme
Teď o něm zpíváme
počasí je skvělé
tak vylezte z postele

Je nám vesele
dneska nic dělat nebudem
rázně a směle
půjdem vykoupat se se sudem

Ach! slunce pálí
a na nás se pěkně usmívá
ve vodě holka hýká v dáli
že se topí nikdo nevnímá

Teď právě pivo piju
a válím se na dece
takhle si každý léto žiju
a že mi to jde lehce

Až z pískovny večer přijedem
hned na gril maso dáme
zejtra na ní zase pojedem
každej den se dobře máme

Kámoši mi maso nandavaj
kdo si chtěl lehnout ten si leh
tak tohle je ta pravá Havaj
uprostřed jižních Čech.
Autor Jarin Kalin, 09.02.2009
Přečteno 484x
Tipy 12
Poslední tipující: Unyle Pěl, Holis, NikitaNikaT., Psavec, Kubino 2, bejbyyyy, Kyška, Romana Šamanka Ladyloba, Rbb
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky relaxační.

09.02.2009 21:46:00 | Psavec

V té básni to neni, ale věř, že se zachránila, tohle bych nedopustil, na naší pískovně nee ;-)

09.02.2009 21:26:00 | Jarin Kalin

tak na takovou havaj už se taky těším, jen ta holka by se v dáli topit nemusela!

09.02.2009 21:24:00 | Kubino 2

:-) Méně řešíš, víc žiješ.

09.02.2009 18:20:00 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí