Osobnosti

Osobnosti

Anotace: No jo no, tak mam vic kamaradek...

Taky jsem byla malá princezna,
jenže do mě klukovina nalezla.
stalo se to tak dávno,
že ani nevím kdy, patrně už s prvním nádechem
nebo si to možná počkalo a přišlo až s výdechem.
To je vlastně jedno.
A tak mám tedy osobnosti dvě, nebo víc,
něco mě trápí a přece je to nic.
Hlavní budou asi dvě.
Princezna co musí přebrat trůn
a pak ten psychopat co rád by na zahradě tůň.
Holčička, která ráda si hraje
a extraordinérní milovník čaje.
A tak si tak ve mně vegetí oba.
Díky tomu mi říkají princezna a zároveň zloba.
Nepopřu práva ani jednoho
a tak se holt budu dál připravovat na zodpovědnost
a dál budu vařit čaj.
A rozhodně si vykopu na zahradě jezírko.
Aspoň tři metry hluboký.
Nebo pět, když už ten bagr přijede.
Autor ShootingS, 23.02.2009
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo tomu říká koupelna a někdo skladiště na mrtvoly. :))

24.02.2009 09:49:00 | ShootingS

Taky se mi to líbí :-)

23.02.2009 17:48:00 | Kapka

to bude pěkně velká koupelna...

23.02.2009 17:34:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí