Vánočka

Vánočka

Anotace: ...jak to chodí při pečení vánočky...

Vánočka

Pletem, pletem vánočku,
je to stejně pro kočku,
těsto kyne, mísa malá,
vařečka se polámala.

To co v troubě nespálíme,
raději hned vyhodíme,
neriskujem otravu,
večer dáme oslavu.

Že jsme přeci šikovní,
slavit budem spoustu dní,
nad těstem jsme zvítězili,
a moc toho nezničili,
snad jen pekáč černý je,
ten se stejně nemyje.

Škoda vody na tu špínu,
zažili jsme velkou psinu,
vánočku jsme koupili,
a teď jsme už opilí.
Autor Pepouš, 14.03.2009
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, kleopatra.sedma, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí