Dilema

Dilema

Anotace: Jak na to?

Zas to věčné dilema,
co k obědu se vařit má
jeden chtěl by bůček,druhý halušky
mámo ty se starej,
nacpi žaludky.

Mužskejm je to putna
co to obnáší
hlavně,že se nacpou,
z domu peláší.

Já už vím jak na to:
sednu do ušáku
otevřu Portugal a chci aby při tom,
David Valčík pro mámu mi hrál

Půst vám neuškodí,bando proradná.
Já si budu užívat,jak užívat se má.

Jééééé to bylo krásné,ale dost už snění,
musím zvednout zadek a dát se do vaření.

Dobrou chuť všem,všem,všem.
Autor takova, 19.10.2004
Přečteno 1180x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hlad na ně :-)

07.12.2008 10:03:00 | JClouseauB

tak jsem se mrkla na něco staršího...:-) Dobrý!

30.06.2008 20:56:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí