Hospodská

Hospodská

Anotace: Prostě jak se u nás slaví...

Tak jen tich skleniček více jak pár,
ťuknem si a řeknem buď zdráv,
dnešní večer, nechť za to stojí
a opodál jde ten kdo se bojí,
zaženeme všechny chmury
a zbavíme se i tý nudy,
tak jak rádi popíjíme
a na nic víc nemyslíme.
Tak hola, moji blízcí bratři,
opijem se jak se patří,
žijem tak ať nezvolníme,
dneska se zas nevyspíme.

Máme rádi veselice,
jak pití leze do palice.

A tak jen hola hola hej,
tu naší nejmilejší zazpívej.
Jak ten zlatavý jest mok,
užijem si každý lok,
kdo s náma neudrží krok,
a za chvíli je jak ten brok.
Je to vždycky k popukání,
jak dotyčný je k nepoznání.
A kdo odpadne dnes jako prvý,
ten pro příště nechť nám slíbí,
že jednu rundu zaplatí nám
i já takto přísahám vám.

Máme rádi veselice,
jak pití leze do palice.

A co říci závěrem?
Že posery mi neberem
a ty co drží pospolu,
nechť vítaj u nás u stolu.
Připijme si na to zdraví,
vždyť žijeme a to nás baví...
Autor Janek.K., 29.04.2009
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Kapka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prima!

29.04.2009 18:10:00 | Kapka

ten pocit za to stojí

29.04.2009 17:20:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí