Happyend

Happyend

Anotace: ..není veselá, jen má tak vypadat...

Po dlouhém čase
topím se zase
hluboko ve sluchátkách
a přiznávám s klidem,
že patřím k lidem,
co vyrostli na pohádkách.

...s HAPPYENDEM....

Na horory s obtíží
a s námahou pohlížím
-jen barevné násilí-
Však končí cestou k vítězství,
jež si nějak proklestí
Ti dva, co všechno přežili.

...takže HAPPYENDEM....
¨
Já jsem našla žánr nový,
budu nejspíš šéfem Novy
a slavná až navždycky.
Když si totiž najdu vztah,
jež se zdá jako dobrý tah,
skončí vážně tragicky....

...žádnej HAPPYEND...
Autor Sana.sorrow, 22.05.2009
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: kleopatra.sedma, BARBYE, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí