Lepší svět

Lepší svět

Anotace: ...

Musím vám povědět, co se mi stalo.
Co já jsem viděl, jinde se nekonalo.
Chodil jsem po světě, bez slov a lidí.
Rázem jsem pocítil, co na tom kdo vidí.
Svět nebyl prázdný a měl se skvěle.
Nepotkals' osobu, co měla by nepřítele.

Mluvil jsem s řezbářem, co vlastně dělá,
že odřezává lež, kde je ještě nedospělá.
Když to prý nestihne, lživá zazní věta,
a takový zmetek, jde do našeho světa.

Zašel jsem do banky, kde nechtěli zlato.
Prý zdarma zruší účet a plácneme si na to.
Do kamen vzadu, smím zahodit prachy.
Že bez peněz je líp, že opak jsou jen tlachy.

Přepad mě zloděj, při procházce v sadech,
prý ať mě z toho nemrazí v zádech.
Nabídl frťana, prý co nového v práci,
říkám, že nic, že my jsme funebráci.
Zapředl rozhovor, loučil se ztěžka,
vnutil mi cennosti a prý že už mešká.

Rvalo mi srdce vrátit se sem zpátky.
Abych se zklidnil, píšu tyhle řádky.
Chceš vědět kudy dojdeš tam, synu?
Lístkem v ta místa je na ex láhev Ginu.
Autor Demedalex, 31.05.2009
Přečteno 461x
Tipy 19
Poslední tipující: Koskenkorva, Mbonita, Psavec, Maro Deives, ziriant, sophia92, Petbab, hanele m., kleopatra.sedma, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

před spaním tak akorát :o)

01.06.2009 00:23:00 | hanele m.

Kéž by byl takovej svět i po probuzení z opice :D

01.06.2009 00:14:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí