Zpověď

Zpověď

Anotace: tímto se nechci dotknout vás věřících respektuju křesťanskou církev i když inklinuju spíš k satanismu berte to prostě jako odlehčení:-)

Zpověď

V hospodě se dobře pije-víno,pivo,slivovice,
když vzbudím se pak pod stolem-říkám si už nikdy více.
A pak jedno ráno má mysl zjitří a procitne,
možná by mi pomohlo boží slovo-to není nicotné.

A tak odplazím se na faru,
kde snad pomoci dostanu:
Tak pověz synu co obtěžkalo mysl tvou?
Otče to nelze říci větou jedinou!
Zapomněl jsi na večerní modlení?
Nepostil ses nebo má tvá duše jiná trápení?

Otče,kouřím,chlastám co teče a nebarví,
holky střídám s věrností se nemarním.
Kradu,lžu,mluvím sprostě,
a dělá mi to dobře prostě!

Synu to vůbec nevadí,
beránek boží tě pohladí.
Řekni si tři zdrávas a otčenáš
A nezapomeň, že hospodin je pastýř náš.

Tak to už jsem jako nevinný?
A do nebe půjdu bez vinny?
Ano synu jen ještě drobnost …..
peníze co máš mi dáš na faru,
aby tě nesváděly k nezdaru!
Tááák děkuju a tedˇmůžeš jít,
a život boží začít žít.

Ale otče jak mám žít bez peněz?
Že já vůl sem vůbec lez!
Synu žij ze stravy duševní,
to je mám rada poslední.
Autor MorrisonJim, 02.06.2009
Přečteno 442x
Tipy 12
Poslední tipující: Lioness, Maličká Peťulka, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, Kávový Poutník, contionor, Peaceter
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nj,jsi můj kluk:D

23.11.2009 10:26:00 | Rootness

:D SuperBásnička si zaslouží SuperTip :P

14.10.2009 16:35:00 | Lioness

to nemá chybu:-D

06.10.2009 18:33:00 | Maličká Peťulka

***

21.07.2009 20:35:00 | jedam

To je bingo :-D

08.07.2009 23:13:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí