Slečna Alice

Slečna Alice

Anotace: tak to někdy chodí...

Slečna Alice Nejedlá
bydlící na konci ulice
tři týdny pořádně nejedla,
že prý je tlustá velice.

Teď stane se to, co čekáte
a to nejméně už popáté...

Když se jí konečně zadaří
a pár kilo skutečně shodí,
zas začně se příšerně přejídat,
tak to prý u ní chodí
Autor Elemi, 07.06.2009
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Kapka, divoska_jaja, nejsembásník, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad v letním období se ji zadaří...

08.06.2009 09:53:00 | Bíša

chi chi nejni sama ...

07.06.2009 12:48:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí