A já už myslela

A já už myslela

Anotace: Pak sem pochopila

Ošklivá holka
co se furt lituje
a hezkej kluk
kterej jí miluje

co na mě máš
co na mě vidíš
jsem tvoje stáž
trochu se stydíš



to je sázka
nebo jseš úchylák
to že je láska
ten váš obyvák

nech si to pro jinou
na to já nejsem
poraď se s maminou
prosim tě vzdej se 

odešel magor
sbohem Maxi
měl to být nábor
na sexualní praxi

Výsledek obrázku pro námluvy

Autor Akyš, 09.06.2009
Přečteno 343x
Tipy 9
Poslední tipující: divoska_jaja, Bíša, Psavec, Paulín, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře napsaná.

09.06.2009 21:20:00 | Psavec

:-)

09.06.2009 17:25:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí