Já ho milovala

Já ho milovala

Anotace: Sranda to nebyla

Pořád mě hladil a drbal
hezky na mě mluvil
na rypák mě líbal
všude se mnou chlubil

měli jsme krásný vztah
víc než přátelé
nevnímal můj hrozný pach
i on byl při těle

trvalo to zhruba rok
pak cítila jsem změnu
včera už měl ruce v bok
a já už nešla k němu

lásku lidskou
můžeš mít jen chvíli
sice je moc hezkou
ale nemá mnoho síly

a pak přišel ten den
koukal cítila jsem líh
vytáhli mě ven
a do krku mě pích

tak toho se ti chtělo
byla jsem jen prase
sežrat moje tělo
a někdy za rok zase

Výsledek obrázku pro zabijačka

Autor Akyš, 24.06.2009
Přečteno 568x
Tipy 13
Poslední tipující: 4LJFilip, Elza511, bejbyyyy, Bíša, divoska_jaja, BARBYE, mosquito, WAYWARD, zrrrr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zajimavy pekny cteni a tak malo tipu :D

24.01.2010 18:09:00 | 4LJFilip

Mńam, zabijačka-kroupáky a jelítka, vařený maso..

25.06.2009 05:58:00 | BARBYE

Krásně se to čte :)

24.06.2009 20:40:00 | mosquito

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí