Život mouchy

Život mouchy

Anotace: taky to nemá holka lehký

Vidím jak k nám letí
vystrkuje bradu
potřebuje smetí
a trochu toho smradu



nestará se co kde pučí
nevnímá ten krásný den
obtěžuje stále bzučí
nechce z bytu ven



a když najde ten svůj smrad
naše malá samička
postaví si bílý hrad
a v něm samá vajíčka



akce musí býti blesková
tam ten po ní mách
ví že se jen tak neschová
a skončí v ptačích útrobách

Výsledek obrázku pro masařka

Autor Akyš, 04.07.2009
Přečteno 520x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, Elza511, raďo, Márinka09, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí