Hlava

Hlava

Anotace: už by mohla přestat bolet

Ach ta moje palice,
ta bolí mě velice.
Raděj bych ji z krku sťala,
než abych tu bolest znala.
Třeští, duní, žaluje,
že mi klid nedaruje.
Za to, že jí spánku nedám,
bude zlobit do oběda.
Paličatou hlavu mám,
ale za nic vám ji neprodám.
Autor Tyssi, 22.09.2009
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí