Politické kluby

Politické kluby

Anotace: Prostě tak jak je to všude :-)

Je libo třešničku
nebo třeba růžičku
nebo snad modrého ptáka
nebo TOP deváťáka

V každé zemi je jich dost
Slibují vám všeho moc
Nevidí si do vlastní huby
Tyhle politické kluby

Každý slíbí co jen může
Po volbách se k ničemu nezmůže
Samé kecy, výmluvy
Povolební omluvy

Všichni čekaj čtyři roky
Aby mohli nabít broky
Sestřelit si voliče
Důchodce i rodiče

A když zase vyhrajou
Tak už čistě nehrajou
Smějou se nám ostatním
Co jim daně zaplatí

Je už to tak všude zkrátka
Lepší už to nebude
Buďme rádi že jsme v Česku
A né třeba na Kubě
Autor Kubiiik2011, 16.10.2009
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

La Habanalita.

16.10.2009 22:39:00 | CorrimsonTom

Je to pravda, hlavně ten konec :-D

16.10.2009 20:46:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí