O velbloudech

O velbloudech

Anotace: ...

Velbloud pouští kráčel
velkou dunou písku.
Bágl s sebou vláčel,
opouštěl svou vísku.
Zahákl jej mezi hrby,
vydal se tak na cesty,
nechtěl slyšet další drby.
Ohledně své nevěsty.

Drby z místní oázy,
co vypráví osel koni,
že ho smutek provází.
Prý se trápí jenom pro ni.
Prý teskní po velbloudici
Štvali ho tím moc a moc.
Ukázal jim svou zadnici,
putoval už celou noc.

Koráb pouště k ránu přistál
v oáze své krásky.
Opět se jí dáti nebál,
vyznání své lásky.

A za čas kratičký,
v tom horku sluníčka,
běhaly dětičky.
Velbloudí zlatíčka.

Tak jako v pohádce;
zazvoní zvonec:
Příběh o velbloudech
má šťastný konec.
Autor KockaEvropska, 21.10.2009
Přečteno 434x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Skywalker, Nussichoco, labuť, harmony, Boudicca, Zpátky, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc pěkný :-)
Mimochodem, mám taky ráda kočky, máme jich doma plno :-)

27.01.2010 22:36:00 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS

Líbí se mi,vtipná básenka :)) -S-

02.11.2009 12:32:00 | Skywalker

Pěkný velbloud z velbloudicí...

21.10.2009 09:46:00 | Květka Š.

posilam tip pro velbloudy ;)

21.10.2009 00:43:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí