Kouření

Kouření

Anotace: I jinak

Kouření ucpává tepny
a zpusobuje infarkt
a mrtvici tak to
píšou na té krabici.

Kouření může zabíjet
ale také nemusí
někdo kouří celý život
a nikdy se mu to nezhnusí.

Ti co kouří
touží po tom přestat
Ti co přestali
už nikdy netouží znovu začít
Ti co nezačali
nepochpí ty co kouří
Ti co kouří chápou
ty co nikdy nezačali.

Já nekouřím netoužím
a vubec mě to nezajímá
kouřit bych si ale nechal
to je jiná.
Autor betmen71, 16.11.2009
Přečteno 639x
Tipy 17
Poslední tipující: hašlerka, harmony, Zefi, Quigleika, stravla, Psavec, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka, Lucie Teru, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

16.11.2009 21:09:00 | Quigleika

...to teda je,jé,je...

16.11.2009 18:22:00 | Květka Š.

...ti, co kouří jistě pochopí a rádi by už zase začali...ST!

16.11.2009 16:34:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí