Kdesi v buši

Kdesi v buši

Anotace: takhle nějak to vypadá, když se hádaj zviřátka... :o)

Nazdar koni, co ty pruhy?
Nechtěl jsi bejt jako druhý?
A nebo snad... Jasná věc!
Jsi uprchlej trestanec!!!

To tys asi utek z klece,
když nepoznáš zebru přece,
ty velbloudě jedno blbý...
Kdepak máš ty svoje hrby?

Tebe asi mozek svrbí...
K čemu by mi byly hrby?
Nevím, kdo jsme větší pako,
já jsem lama huanako...
Autor Aki von Spritzenhaus, 28.11.2005
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí