akce...reakce

akce...reakce

Anotace: ...nebuďte jako prasátko...

Prasátko šlo do lesa,
bylo samá noblesa,
rypáček měl nahoru,
však šlápl do tvarohu.

Nebuď jako prasátko,
nenos sebou zrcátko,
neměj rypák nahoru,
přistaneš do tvarohu.

Radši koukej na nohu,
ucítíš tu pohodu,
potom se ti nestane,
že na něco přistaneš.
Autor Linda Etschyick, 02.12.2009
Přečteno 553x
Tipy 2
Poslední tipující: poetická ilona, KockaEvropska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ano, mít rypáček nahoru je dobré jen proto, aby do něj mohlo napršet.

02.12.2009 18:02:00 | KockaEvropska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí