Ruda cestovatel 3

Ruda cestovatel 3

Anotace: Ruda jede na Jamajku.

Když v Čechách uhodily mrazy
za teplem zas Ruda razí
odhodil hřejivou kazajku
vyrazil na slunnou Jamajku

Sotva dosedla kola letadla
Rudu místní mafie přepadla
prý zda nemá dávku heráku
nabídl jim štangli uheráku

Nemohou, tak jim velí dieta
Rudu vzali s sebou do ghetta
společnou řeč našli u tří rumů
pronikl též do tajů voodoo

Zalíbila se mu tlustá černoška
dopisy si posílají do dneška
podprsenku dostal na památku
vystavil ji doma na zahrádku
Autor Matty09, 05.02.2010
Přečteno 460x
Tipy 3
Poslední tipující: Sidonie89, Zefi, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí