Brouk, vlastně Ježek!

Brouk, vlastně Ježek!

Anotace: Zvláštní básnička a slepé holčičce!

Byla jedna holčička,
a něměla očíčka.
Byla hodně slepoučká,
narazila na broučka.

Byl to ježek, žádný brouk,
ten si na ni krutě pšouk.

Při tom jeho pšouknutí,
posrala se do gatí.
Chudák holka teď to smrdí,
Oba dva si pěkně prdí.
Prdne jeden, prdne druhý,
ach to tady hrozně smrdí.

Otřásá se celý les,
smrdí to tu ještě dnes.

Už tu máme závěr básně,
všechen smrad už tady hasne.

Holčičce se vrátil zrak,
vidí, vidí ten zázrak.
Holčička udělá kouk,
žádný ježek slizký brouk!
Autor Tě Péro Sombréro, 11.02.2010
Přečteno 497x
Tipy 3
Poslední tipující: vojtaz, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí