Chaos

Chaos

Anotace: Celý den pozbýval smysl ... na okně seděla kočka a venku štěkal pes :)

Venku štěkala kočka
Na okně seděl pes
Krtek otevřel očka
Ryba se vznesla do nebes
Králík co plave v potoce
Závidí slonovi v noře
Žížala mrkala divoce
Lenochod kvokal na dvoře

Přistoupnu hadovi prsty
Okovám kosatku
Medúze zlomím lopatku
Varan už porůstá srstí
Delfín má chůzi v malíčku
Pavián tiše leží
Žraloka zastavte chviličku
Ať ví o co tu běží.
Autor Rebeca, 18.02.2010
Přečteno 531x
Tipy 4
Poslední tipující: betmen71, divoska_jaja, Petite Francaise
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já se zastavil a příjemně pobavil při tvé veršovací rozcvičce...

20.02.2010 13:57:00 | Špáďa

krásně hravé

18.02.2010 19:44:00 | Petite Francaise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí