Letadlo

Letadlo

Anotace: Držím se při zemi.

Na ruzyňském letišti
letadlo startuje
motory mu sviští
vrtule rotuje

vylétne do vzduchu
pak začne klesat
mám špatnou potuchu
že pád musí nastat

já nikam nelétám
leda tak nasrat.
Autor Jarin Kalin, 30.03.2010
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí