Človíček a brouček.

Človíček a brouček.

Anotace: Kamarádi ¦

Ve tmě sedí človíček, papá vánoční perníček.
Sedí a do tmy se kouká, vtom na stole spatřil brouka.
Brouček malý modroučký, jééé jak ten je miloučký.
Broučkovi dal perníček, teď je jeho mazlíček.
Človíček se usmívá, brouček si to užívá.
Autor YYuri, 03.06.2010
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: Iv, ilona, divoska_jaja, Mraveneček, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí