Nedostatek denní dávky

Nedostatek denní dávky

Anotace: jen tak, pro legraci...

Sbírka: Věci neměnné

Za ty poslední drobné z výplaty,
tobě jsem koupil karafiáty.
Musel jsem oželit denní dávku vodky,
teď asi těžko půjdu ti pod kalhotky,
když jsem tak svěží a střízlivý,
spokoj se s okurky a kiwi.
A nebo vyvěs plakáty,
prodám: karafiáty.
Autor patrikus, 20.06.2010
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí