Bobovy boby

Bobovy boby

Anotace: Zase jedna hrátka se slovy, takovéhle básničky mě baví vymýšlet! :-)

Bob na boby
berte snoby
a své kakaové boby.

Neboť boby
jsou Bobovi
zlato coby.
- Nechat nechce
jen tak lehce
doma je pro Araby,
chtivé baby
ze Sáby.

Také coby.
- Dnes jsou doby,
kdy lidi
chtějí co vidí,
ne co na svém poli sklidí
jako Bob
svůj bob.

Tak Bobovi
berou boby
na boby
dva sobi.

Na bobech
však snobi
místo aby
bobovali,
kradou boby.
Pech!

Bob už nemá boby.
On a jeho sobi
prodávají v Obi
skoby,
jak za staré doby.

Ach, kdyby...
Autor Eva Pincová, 20.06.2010
Přečteno 528x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Holis, jedam, BARBYE, mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí