Macu,picu,penis...

Macu,picu,penis...

Anotace: Maca je rostlina z J. Ameriky.Účinné afrodisiakum.

Sbírka: Zahrada snů

Macu, picu, penis
nebo taky tenis
můžeš klidně hrát
v letech starce nad hrobem.
To Macu v Americe domovem
lékem tvým se stane.

Dvakrát denně polkni ho
a energie nesmírná se vrátí
tvé tělo mladá slečna sexem k smrti neuchvátí.

To Macu, picu, penis můžeš hrát.
Když nebude však nikdo kdo má tě tolik rád
pak poslední to slovo změň.
Za kulatou věcí pak se žeň
na kurtu s láskou - raketou.

To svaly ti pak narostou
jak Swartzenegr budeš vypadat
už na hubu, na hubu nebudeš pak nikdy upadat.

A libido tvé stoupne tak
že slečny, paní, vdovy, budou zírat jak
to skvěle tenhle chlapík vypadá.

I ta jeho skvělá nálada
kde se vzala jen
už nebude to pouhý sen.
To Macu, tato rostlina
ti vrátí mužnost do klína.

Tak dej si Macu,picu,penis...

A je i pro ženy
pro lepší život blažený.
Autor Paulín, 24.07.2010
Přečteno 602x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Alien.v.v.s., jita.1965, labuť, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usmívám se...

24.07.2010 22:48:00 | NikitaNikaT.

humoristo:-)

24.07.2010 20:58:00 | Mbonita

...akdežetoroSTe :)

24.07.2010 19:39:00 | WAYWARD

Páni,to jsou mi věci:)).

24.07.2010 19:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí