Sázka

Sázka

Anotace: Sázka mezi slony...

Sbírka: Básničky pro radost

Vsadil se tuhle slon s kamarády
o pár buráků a soudek šťávy,
že přeplave vodní kanál,
tak aby mu jenom chobot koukal.

Už viděl jasně,
jak každý žasne.

Nemohl však tušit zradu
od jeho věrných kamarádů.

Úplatný papoušek rozkaz dostal,
aby slonovi zátkou chobot zacpal.

Jak se ten přitopený chudák z vody plouží,
vzlyká, že to si přece nezaslouží.
To už se však chápe vidlí
a těší se, jak ty dva řádně zmydlí.
Autor Hrdlička, 26.08.2010
Přečteno 551x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, Květka Š., CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..co jiného by měl dělat..
chudák přitopenej.

26.08.2010 10:10:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí