Zácpa

Zácpa

Anotace: I to se někdy může stát

S úderem 7 hodiny ranní, zarazilo se mi sraní.
Co já s tím pak udělám, když se venku podělám.
Co když mi to povolí někde v Praze-Podolí.
Najít rychle záchody jó to budou závody.
Když je najdu: „sláva, hurá“, ty vole tu někdo čůrá.
V okolí jen jedno wecko, to snad ne: „a to je všecko?“.
Mám ještě tak minutu a hovno bude v zákrutu.
45 sekund zbývá, ten blbec si při tom zpívá.
Ještě zbývá 2x čtvrt, ozývá se první prd.
10 vteřin do bláta, si snad hladí varlata!?
Splachovadlo zahučí, radost vtéká do očí.
Už je to fakt na kraji, plyny trenky svlíkají.
Týpek vylez, olíz rtíky, já si chystám kapesníky.
Sed jsem si a ulevil a pak jsem se vyjevil.
Tam v odrazu zrcadla viděl jsem ty kukadla.
Otočil se byl to Issa, a pode mnou plná mísa.
Sámer se jen blbě kření, nechápe mé utrpení.
Myslí si, že když je IN, nemůže být fekalín.
Sebral se a rychle mizí, v hudbě velký úspěch sklízí.
A já tady v Praze, seru pěkně blaze!
Autor VAVRO, 15.01.2006
Přečteno 582x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Stačí když dokážu napsat - =o)))

30.01.2006 15:16:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí