Blázen

Blázen

Anotace: psala jsem to jak jsem se divala na moji zelvu tak doufám že se vám to bude libít

Řekni ,jaké je to,
Pověz ,jak se cítíš,
jen se přiznej ,na co myslíš.
Jsi ještě taková malá,
jsi prostě má jediná.
Kam pořád pospicháš,
nikam neutíkej ,chci si s tebou promluvit.
Chci ti říct ,co jsi pro mne,
co si o tobě myslím.
Chci být s tebou a s ním,
Chci být všude kam se podíváš,
chci být vodou ,která tě omývá,
chci být sluncem ,které tě zahřívá,
chci být tvým krunýřem,
které tě tak chrání,
proč mi jen nerozumíš,
proč se jen tak mlčky na mně díváš.
Myslíš si ,že jsem blázen.
Neboj nejsem.
Autor 89Rosa, 16.01.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí