Planeta

Planeta

Anotace: Jooo tam by se žilo !!!!! :-)

Na planetě všeho druhu, chodí lidi v jednom kruhu.
Jezdí tam už 105 let, jen tak z nudy na výlet.
Cesta není vůbec levná, taxa už je roky pevná.
Za milión týden v kole, za dva měsíc ve stodole.
Dovolená vážně špice, od krysy až po opice.
Všichni mají volnost vstupu, rozhoduje délka chlupu.
Dlouhý sever, krátký jih, kdo je nemá pije líh.
Je tu bazén plný síry, prožene všem jejich díry.
Na stromech tu roste zelí, srnky skáčou po prdeli.
Slon tu plní roli ptáka, tygr v tůni tiše kváká.
Je to vážně divné místo, mají tu však velmi čisto.
Moje přání je mít prahy, odjet tam a hrát si šachy
Autor VAVRO, 16.01.2006
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí