Logika..

Logika..

Anotace: .. věcí

Kde nic nekončí, tam nic nezačíná
tím pádem končí logika věcí
exaktních věd je jediná líhna
logicky vzato - jejich teplo třecí

pro někoho vším je, aniž hnul se z židle
a koulí oči s posvátnou úctou
na zlatý písek v chřestýše chřestidle
jenž zvedá jej nad pouští pustou

nic se nekončí, když nic nezačíná
teorie bují, nelze je střežit
logicky vzato každá doktrina
v Pantha Rhei může svůj kolaps přežít

tahle samozvaná logika věcí
životaschopná je víc, než se snaží
domečky s kouřem nad komínem přeci
kreslí i dítě.. (kouř je nejsnazší!)
Autor Petbab, 18.12.2010
Přečteno 393x
Tipy 16
Poslední tipující: Helena Lovecká, mademoiselle secret, Doradan, Mbonita, slnečnica, labuť, Květka Š., PIPSQUEAK, Jiná, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chci se s vámi slovně roloučit..již budu jen dávat bodové ohodnocení či nic
víte pochopila jsem ,že zde nikdo o žádné vyjádření pravdy nestojí.
mějte se hezky Pavle a pište,budu Vás chodit číst.
Ms

22.12.2010 11:54:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí