Entomoložka

Entomoložka

Anotace: Zábavná, erotická kravinka.

Našel jsem štěnici u Majky

v ložnici,

zvířátko hravé,

však trochu smradlavé.


Kousla mě do kulí, až jsem se obulil,

to však nic nebylo,

slyšte co dál se dělo,

po zadku lezl mi sklípkan,

s touhle havětí si vůbec netykám.


Majčin pahorek pak byl plný

breberek,

běžel jsem blít,

jak jsem na ni vlít.


Ona jen smála se hodíc nožku přes nožku,

hej kámo zvykej si, chceš-li milovat

… entomoložku.
Autor bonely, 30.12.2010
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Skrat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí