Postižen

Postižen

Anotace: Bez komentáře

Jsem zběratel dívčích usměvu
filozof odmítavých pohledu
vekslák díku za něhu
matematik plusu mínusu.
Tak holky bez legrace
láska chlapu je simulace
konec koncu vždit jsou postižený
jak si vás furt představujou vysvlečený.
Autor staroušek, 08.01.2011
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Izza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí