Politici ČR

Politici ČR

Anotace: ..no prostě tak, jak to je...

Chudým brát,
bohatým dát,
oškubat stát,
sobě nahrabat.
Tak to mám rád,
jednohlasně–senát!
-----------

Dokud ještě máme,
sobě dorozdáme,
copak je nám do lidí,
vždyť politik se nestydí.

-----------

Před volbami nám cpou, párečky a růže,
a když je zvolíš, tak pak tě sedřou z kůže.

----------

Nahrabou si listí, pěkně na hromádku,
zamkou ho do trezoru, že by na památku?
Žádné listí, hrabou prachy, to se přece ví,
a poctivý občan, ten ať si hladoví!
Autor Jean89, 17.01.2011
Přečteno 592x
Tipy 5
Poslední tipující: JaLa, Skrat, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsané :D plně pravdivé ;)

24.09.2012 17:20:48 | JaLa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí